2014. november 21., péntek

EZ + AZ



Kedves sárisápi, fogyasztói társadalom!

A holnapi napon, rendkívül kedvező áron, gondolom rendkívül jó minőségben vásárolhatunk családunk összes tagjának a „művházban” 9-től, 11 óráig. Kapható lesz ott sportemberek számára bicigli lámpa, háziasszonyoknak pórtörlő és mérőkanál (amivel akár merni is lehet), gyermekeknek püss álatkák, kislányoknak cicanadrág, nagylányoknak macska nadrág, házi kedvencünknek pőráz, szóval lesz ott minden, amire egy valamirevaló ember vágyhat! A lehetőséget kéretik nem kihagyni, hiszen közeleg a Karácsony, ráadásul hol máshol juthatnánk ezekhez az életünket komfortosabbá, jobbá tevő portékákhoz?!
A termékek árából következtetve semmi kétség nem férhet hozzá, hol készülnek ezek a vendégárusok által a fogyasztókhoz kerülő csecsebecsék. De már az újságot is ott készítik? Vagy van ma, Magyarországon olyan nyomda, amely ilyen „minőséget” produkál? Az elírások mellett, helyesírási hibák tömkelegével találkozhatunk ebben a mindössze 6 oldalas, képekkel teli kiadványban. Valaki ezért a „munkáért” pénzt adott, és ezt a "munkát" átvette?





















De megnyugtatják a kedves vevőket, az eladó (és/vagy a nyomda) a nyomdai hibákért felelős(s)éget nem vállal, és az árucikkekre a törvényben meghatározott garanciát biztosít. Igaz, a kiadványon se egy felelős kiadó, se egy cégnév, se egy elérhetőség nincsen feltüntetve. Szóval akinek problémája akad a vásárolt termékkel, mehet egyenesen Kínába panaszra. Csak ott el ne tévedjen a sok iparos között …

azt látjuk

Viszont csábító, hogy viaszosvásznat is fellelhetünk a termékkínálatban. Régóta vágyok egy piros-fehér kockás, régi időket idéző "egyedre", ami tökéletes kiegészítője lehetne a présházunknak, és eddig sehol nem sikerült beszereznem. Talán itt megtehetem. Akkor holnap találkozunk?  ;-)

1 megjegyzés:

  1. A beszkennelt képből legalább megtudtam mikor is lesz. A hozzánk bedobott mindkét példányról ugyanis lefelejtették a dátumot és helyet. :D

    VálaszTörlés